inkomenAls gastouder bepaalt u zelf de dagen en tijden waarop u gastouderopvang wilt aanbieden. Daarnaast bepaalt u uw eigen uur tarief. Famous Kids kan u hierin wel adviseren. Het gemiddelde tarief varieert tussen de 4,75 en 5 euro per kind per uur.

Ouders die gebruik maken van een gastouder via Famous Kids kunnen een groot deel van de kosten van hun kinderopvang terugkrijgen via de kinderopvangtoeslag. Hierdoor is het voor hen voordelig en betaalbaar.

Bemiddeling en en begeleiding van gastouderbureau Famous Kids zijn voor u als gastouder geheel gratis.

Het betalingsverkeer tussen u en de vraagouders verloopt via gastouderbureau Famous Kids , dit is een voorwaarde die wettelijk is bepaald, dit wordt ook wel de kassiersfunctie genoemd.

Gastouderbureau Famous kids vindt het belangrijk dat er persoonlijke aandacht is voor het individu. Dit geldt voor de gastouderopvang die via ons wordt verleent, maar ook voor hoe wij onze gastouders bijstaan in hun werk.

Om onze gastouders goed te begeleiden zijn wij bereikbaar voor advies en vragen. Geregeld zal Famous Kids gezamenlijke thema bijeenkomsten voor haar gastouders verzorgen met betrekking op hun werkzaamheden.

Heeft u vragen of interesse bel ons dan vrijblijvend of neem contact met ons op via het contact formulier.